معایب دانگ فنگ S30 و 4 دلیل برای نخریدن آن | dongfengblog
انتشار: شهریور 05، 1403
بروزرسانی: 24 خرداد 1404

معایب دانگ فنگ S30 و 4 دلیل برای نخریدن آن | dongfengblog

من ۶ ماهه h40 مجله خبری ماشین دنگ فنگ خریدم قبلش ساندرو داشتم خیلی بد و ضعیف بود و از هر لحاظ از این عقب تر بود. دانگ فنگ H30 کراس یک خودروی چینی محسوب می شود و سازندگان چینی در هنگام انتخاب مواد اوّلیه برای ساخت این خودرو سنت شکنی نکرده اند و قطعات یدکی این اتومبیل را با بی کیفیت ترین و نامرغوب ترین مواد اولیه ساخته اند. شتاب اولیه دانگ فنگ H30 کراس در حدود 12.5 ثانیه برآورد شده است و سرعت نهایی این خودرو 182 کیلومتر در ساعت می باشد و نمی توان انتظار عملکرد خیره کننده ای را از موتور این مدل داشت. در کل، موتور این مدل برای استفاده در جاده های شهری مناسب و کارآمد خواهد بود ولی نمی توان انتظار داشت که این اتومبیل در مسیر های بین شهری سرنشینان خودرو را میخکوب کند. در نمای جلوی این خودرو شاهد جلوپنجره و چراغ هایی پهن می باشیم.

  • در صورتی که برای اچ 30 کراس از بهترین نوع گیربکس استفاده شود ولی بازهم موتور TU5 و بالا رفتن وزن خودرو نمی تواند برای راننده کارکرد خوبی را ایجاد کند.
  • یکی از معایب اچ سی کراس که با به روز رسانی گیربکس و ریمپ قابل بهبود است، عدم پاسخگویی گیربکس در زمان فشردن پدال گاز می باشد که باعث فشار به موتور و ضعف در شتاب گیری به خصوص در هنگام سبقت و سراشیبی ها می شود.
  • اچ سی کراس، در واقع شکل هاچ بک خودروی سدان اس ۳۰ است و موتور آن مجهز به پیشرانه ی TU5 است.

نمای جلو مشخص میکنه که ماشین طراحی اصیلی نداره امانمای پشت خوبه . توی نمای داخلی اگه کسی یه کم طراحی صنعتی بلد باشه متوجه میشه که نمای داشبورد از تقارن برخوردار نیست و طراحی گنگی داره. یکسال واندی دارمش ، بسیارعالیه کاملا راضیم ازش...نسبت به قیمتش می ارزه یکبار پشت فرمونش بشینی متوجه میشین چیه ، حس ماشین بالای ۱۵۰ م میده به ادم. البته می توانید با مطالعه مقاله بیمه شخص ثالث خودروهای چینی نیز اطلاعات بیشتری در این خصوص به دست بیاورید.

مزایا و معایب دیگنیتی

عملکرد خوب گیربکس به هنگام تعویض دنده ها شاید در سرعت های پایین خوب باشد اما هنگام سرعت گیری زیاد خودرو، کمبود دنده های بیشتر خودش را نشان می دهد. البته نباید فراموش کرد که H30 کراس فاقد سیستم کنترل پایداری است؛ بنابراین می توان گفت که هرچند سیستم تعلیق این خودرو نسبت به ارتفاع آن عملکرد خوبی دارد، اما هنگام رانندگی در جاده های پرپیچ وخم باید کمی از سرعت خود کاسته و محتاطانه تر رانندگی کرد. در بحث نقاط ضعف می توان به کمبود هارمونی در طراحی بدنه، هندلینگ متوسط، تاخیر در تعویض دنده ها، قیمت گران بعضی از قطعات یدکی (بخصوص ظاهری) اشاره کرد. کراس نیز یکی از محصولات تاریخ گذشته کمپانی آیسین بوده که گرچه توسط این قطعه ساز ژاپنی طراحی و تولید شده، اما از عملکرد مطلوبی برخوردار نبوده و تولید آن در سال 2004 به طور کامل متوقف شده است.

گواهیران سایت مرجع راهنمایی و رانندگی

باقی رقبای دانگ فنگ H30 کراس نیز کم و بیش به چنین سرانجامی دچار شدند و به جز کوییک R سایپا، تولید دیگر هاچ بک کراس های بازار متوقف شده است. در اواخر سال 1394 شرکت ایران خودرو اعلام کرد که قصد دارد با همکاری شرکت دانگ فنگ موتور، یک کراس اوور چینی به نام H30 کراس را به بازار عرضه کند. تبلیغات فراوانی که شرکت ایران خودرو برای فروش H30 کراس انجام داد، باعث شد تا این خودرو پیش فروش بسیار خوبی را در بازار داخلی تجربه کند.

از این رو اگر موارد مطرح شده در این مقاله جزو معیارهای مهم شما در خرید یک خودرو به حساب می آید، مجله خودرویی زوم فور کار خرید دانگ فنگ اچ سی کراس انتخاب مناسبی برایتان نمی داند. در پایان از شما می خواهیم که اگر مالک H30 کراس هستید یا تجربه سواری با آن را داشته اید، نظرات خود را با ما و دیگر مخاطبان Z4CAR در بخش کامنت ها مطرح کنید؛ منتظر نظرات و تجارب شما عزیزان در مورد این خودرو هستیم. چینی ها معمولاً در طراحی بدنه خودروها خوب عمل می کنند، اما در مورد اچ سی کراس به نظر می رسد طراحان دانگ فنگ خیلی روی این پروژه وقت نگذاشته اند!

http://dr-architecture.ir